Vevelstadsveien 109, Ski

Vevelstadsveien 109, Ski,
Ski, 1404, Norway
Ski
  • 5110
  • 0

Beskrivelse

RIMELIGE KONTORER I VEVELSTADVEIEN 109

Rimelige kontorer og lokale til leie i Ski i Vevelstadveien 109 på Siggerud. Det er gode parkeringsmuligheter og mulighet til leie av parkeringsplass kr. 500 i måneden pr plass eks mva. Det er gode bussforbindelser og buss 515 og 516 stopper rett utenfor bygget.

Vi skreddersyr løsninger for din bedrifts behov. Det er mulig å leie ett eller flere kontorer. Perfekt for et lite eller mellomstort firma.

Det er felles møterom som kan brukes kostnadsfritt av leietakerne. Det finnes kjøkken i første etasje, der man kan lage mat/varme opp kald mat. WC ligger i fellesarealene i første etasje.

Det tilbys fleksible kontrakter med oppsigelsesklausul på tre måneder i leietiden slik at leietaker har mulighet til å si opp kontoret. Slike fleksible kontrakter er perfekt for enhver bedrift. Vi tilbyr også syntetisk depositum , et dokument hvor man garanterer personlig for depositumsbeløpet. Dette er fordelaktig for ny oppstartede bedrifter ved at man ikke behøver å innbetale depositumet.
Hvis du allerede har et kontor og må vente ut oppsigelsestiden på dette, kan vi holde av kontoret for deg til ønsket overtagelse med forbehold om 3 måneder sikkerhet.

Det er Fiberoptisk internett i bygget, man slipper å tegne eget internett abonnement da det er inkludert i felleskostnadene. Strøm er også inkludert i felleskostnadene. Du trenger som leietaker ikke å inngå kontrakter med eksterne leverandører med bindingstid, du forholder deg kun til din leiekontrakt.

Dette gir en meget fleksibel og enkel løsning for leietaker.

 

Fasiliteter

Parkering
Kaffemaskin
Buss Oslo
Trådløst internett
Møterom
Tog Oslo
Te kjøkken
24 timer nøkkelkort
Fellesområde

Lignende kontorer

Søk på ønsket adresse for å finne ledige lokaler i annonser
Laster kart...
Kontorer til leie